Je bent hier:

Flammkuchen met palmkool & tonijn

Benodigdheden:

  • Flammkuchen deeg (kan je vinden in de koeling bij de meeste supers)
  • 1 rode ui
  • 320 gr tonijn op olijfolie
  • 125 ml crème fraîche
  • 400 gr brocollirijst (koeling of vriezer)
  • 200 gram palmkool
  • 2 el kapertjes
  • Bakplaat
  • Bakpapier

Bereiding:

Verwarm de oven op 200 graden
Rol het deeg uit op de bakplaat, vaak is het deeg al voorzien van bakpapier maar ik leg er altijd nog een velletje onder.
Snijd de ui in dunne ringen
Laat de tonijn uitlekken
Bestrijk het deeg met crème fraîche, laat 1cm van de rand vrij, verdeel er de broccolirijst, tonijn, palmkool ui en kappertjes over.
Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven en laat 15-20 minuutjes bakken (kijk zelf even, de baktijd verschilt bij elke oven)

Eet smakelijk!